ARCHANGELOS MICHAEL IT'S ALL GREEK 2 ME

ARCHANGELOS MICHAEL IT'S ALL GREEK 2 ME KALI OREXI - EET SMAKELIJK

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3628 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Archangelos Michael It's All Greek 2 Me. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 20:53 Bezorger was iets te laat maar alles was nog goed warm. Lekker en mals vlees, goeie porties en erg lekkere tzatziki :)
17 jun 2022 om 22:16 De Melizanasalata zat er niet bij?!
17 jun 2022 om 18:50 Jammer….de garides waren niet gaar en een beetje flauw. De gegrilde groenten was lekker Volgende keer toch maar weer de pita gamba’s
16 jun 2022 om 19:01 Prima op tijd en heerlijk eten.
15 jun 2022 om 23:56 Best souvlaki ever. I leave in Zeeheldenkwartier, and I was eating 20min. after I ordered. Good job guys
12 jun 2022 om 19:44 Onze griek in leidschendam is gestopt dus op zoek naar een nieuwe bezorger. Deze griek was de eerste om te proberen. Erg lekker, prima bezorgd! Dit is de nieuwe Griek voor ons. Dank!
12 jun 2022 om 15:02 Eten was erg lekker,vooral de lamskoteletjes en de gamba’s waren super Bezorging was goed.
11 jun 2022 om 18:46 Levering was niet compleet. Miste m’n XL tzatziki. Erg jammer. En duurde langer dan normaal.
10 jun 2022 om 23:56 After reading some of the recent reviews I was worried that I would be disappointed, but the gyros was excellent as always.
6 jun 2022 om 21:08 Bizar! We hebben 2-1/2 uur moeten wachten op ons eten. Toen de bezorger eindelijk voor de deur stond was al het eten koud! En de kwaliteit van eten? Vette gyros, uitgedroogde pita broodjes en als kers op de taart; een enorm stuk plastic in het eten!