ARCHANGELOS MICHAEL IT'S ALL GREEK 2 ME

Recentebeoordeling


4 sterren uit 3743 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Archangelos Michael It's All Greek 2 Me. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 20:21 Heerlijk eten en supersnel bezorgd!!
2 okt 2022 om 19:03 Grote portie, alles was heerlijk
2 okt 2022 om 11:40 Zoals meestal, valt afhalen altijd tegen. Een vers broodje daar eten in vergelijking met een broodje wat ca 15 min onderweg is, is niet te vergelijken. Voortaan ga ik gewoon weer daar eten. Veel lekkerder
1 okt 2022 om 18:31 Eten was top. Zoals altijd. Lekker bezig gasten
1 okt 2022 om 6:06 Zat weinig smaak aan. 1e en laatste keer geweest bij deze Griek.
25 sep 2022 om 20:00 Musaka afgrijselijk zout, heb het weg moeten gooien.
25 sep 2022 om 3:38 Het was weer genieten van lekker grieks eten op zaterdagavond en vervolgens ook nog op zondagochtend. Onnodig om een duur restaurant te bezoeken, wanneer je thuis de maaltijd gewoon in twee keer kunt opeten. Met dezelfde topkwaliteit.
24 sep 2022 om 22:11 Gyros was vettig, niet super lekker. Frietjes en tzatziki waren wel allebei erg lekker
23 sep 2022 om 22:15 Bezorging veel te traag. 1.5 uur wachten op je eten.
23 sep 2022 om 21:47 75 minuten moeten wachten, eten bijna koud, vlees droog
23 sep 2022 om 21:19 Yes, the order was delayed, but apparently there was a reason the quality was great
23 sep 2022 om 21:10 1h 45 delivery time, 5 mins away. They called me after 90 mins to check if it was still okay but what was I going to do at that stage? Start again? The food looked pretty good but it was stone cold so it went in the bin. Boterhammetjes vanavond, dus.